Om mina böcker

De senaste åren har jag skrivit ett antal romaner inom olika genre och det kommer väl att bli fler framöver. De böcker jag har publicerat är inom deckare, spänningsromaner och relationskomedier.

Mörka händelser i Yttsäter – deckare

Inom denna genre har jag skrivit en äventyrsdeckare i form av en följetong. Det är tre böcker som håller ihop berättelsen. De två första böckerna är publicerade under 2015 och den tredje publiceras under 2016.

framsida_morden-i-yttsater_booqla_330x450_skuggad
Morden i Yttsäter
Vad händer med befolkningen i en by när harmonin och gemenskapen bryts av en våldtäkt och ett bestialiskt trippelmord? Plötsligt är all trygghet borta och ersätts av rädsla. Vem har dödat och varför på detta sätt? Är det någon från byn eller är det någon långt bort ifrån?


framsida_morka-natter-i-yttsater_booqla_330x450_skuggad
Mörka nätter i Yttsäter
När ett fjärde offer hittas flått och upphängt i skogen vänds allt upp och ner igen. Vem är offret och vad är kopplingen till trippelmordet? Polisen beger sig återigen till byn för att börja på en ny utredning. Det gör även journalisten Sven-Olof Buke som fått god kontakt med byborna i Yttsäter genom sitt charmiga sätt och smickrande reportage. Han söker upp kioskägaren Karl-Evert och börjar en undersökning på egen hand.


hemligheter-i-yttsater-framsida-330x450_skuggad
Hemligheter i Yttsäter
Journalisten Sven-Olof Buke var säker på att han hade löst mysteriet med morden i Yttsäter. För säkerhets skull väntade han med att skriva den avslöjande artikeln. Det var tur för honom då han senare själv blev vittne till att hans mördare inte var mördaren. Han hade fel och var tillbaka på ruta ett där polisen hela tiden befunnit sig. Det fanns förstås någon som visste vem som var mördaren.

Böckerna om Lea – spänningsroman

Böckerna om Lea inleds med att du som läsare får veta bakgrunden till hela bokserien vilket de vanliga människorna inte känner till. Därför undrar de vem Lea är. Hon har många speciella egenskaper som människorna inte har. Dessa ska hon använda för att utföra olika uppdrag ovanjord. Den första boken publicerades under 2015 och den andra publiceras under 2016.

framsida_vem-ar-lea_330x450_kontur_skuggad
Vem är Lea?
Aningslösa lever människorna sina liv ovetande om dommerna som lever djupt under deras fötter, och att en av dem rör sig mitt ibland dem.

Längst bort vid den stora sjön i norr njöt hon av soluppgången, den första hon upplevt på länge men inte den sista. Hon skulle få leva uppe bland människorna, lära känna dem och trivas. I motsats till livet nere i underjorden, bland alla dommer där hon kände sig ensam och hotad.

Böcker om seniorer 50+ – relationskomedier

Här får du följa många personer som är ute och roar sig på dans, bio, promenader, resor, kryssningar, fjällvandringar och mycket annat. Första boken publicerades 2013 och den andra boken 2014.

framsida_antligen_senior_330x480_skuggad
Äntligen senior
Har du lust att följa med Terje och hans gäng på en båtkryssning? Här finns det spänning, intriger och romantik.

Vill du veta hur det går för det nyförälskade paret Inger och Roger? I dansens virvlar kan mycket hända, Gösta dansar så svetten rinner men han söker alltid efter något mer…….

 
framsida_seniorer-pa-gang_330x480_skuggad
Seniorer på gång
Vad är det som gör att människor dras till varandra trots sina olikheter? Och vilka blir konsekvenserna när någon inte har förmågan att urskilja ironin i andras uttalanden.

”Inte för att jag behöver lära mig hur man gör för att springa. Det är väl bara att slänga fram det ena benet framför det andra så att man ibland är i luften. Är du här för att lära dig att springa ?” skrattade Bodil och vände sig mot Terje.

Terje och Bodil är två av deltagarna som träffas på en träningsresa i Portugal samtidigt som det förbereds en vandring bland de norrländska myggen på fjällvidderna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *