Vilse på kryssningen

Vilse på kryssningen       Feelgoodroman del 1


Har du lust att följa med Terje och hans gäng på en händelserik Ålandskryssning fylld av spänning, intriger och romantik? Vill du veta hur det går för det nyförälskade paret Inger och Roger?

I dansens virvlar kan mycket hända när bortglömda känslor vaknar till liv. Gösta dansar så svetten rinner, men virvlar ständigt vidare till nästa utmaning. Kommer han att hitta det han söker?

Terje, Gösta, Inger, Roger och många fler får du lära känna i denna spännande historia om det fria livet som 50+. Läs boken ”Vilse på kryssningen” och få svar på alla frågor!

Vilse på plankan

Vilse på kryssningen är nu den populäraste av mina böcker och fortsättning efterfrågas. Seniorer på gång är en fortsättning som kan beställas hos adlibris/bokus men är slut i mitt eget lager. Den är en storpocket. Jag håller på att dela upp och skriva om Seniorer på gång som på sikt blir två böcker. Del 2 kommer att heta Vilse på plankan och del 3 troligen Vilse i ladan. Framtiden får utvisa vad som händer.

Du beställer böcker genom att klicka på Beställning


Ljudbok

Vilse på kryssningen finns som ljudbok och kan laddas ner enligt information på startsidan .

Smakprov

Det finns flera typer av smakprov med en liten del av boken att välja på. Du kan lyssna, läsa den tryckta boken eller läsa e-boken.

Lyssna
Här kan du lyssna när jag läser kapitel 1-3 genom att trycka på pilen till vänster.

Läsa den tryckta boken

Du kan även få ett smakprov på några sidor ur boken genom att klicka
här.smakprov

Läsa e-boken
Du kan ladda ner e-boken med kapitel 1-3 här.