Blogg

 

 

Författare: staffan

Jag är numera pensionär och har börjat att skriva romaner. Denna hemsida använder jag för att berätta om mitt skrivande och när jag publicerar en bok. Mina planer är att publicera den första boken före jul som print-on demand d.v.s. en bok trycks för varje beställning.

10 reaktioner till “Blogg”

 1. Gör några slutliga ändringar i Äntligen senior och skapar sedan pdf-filen med inlagan. Väntar på att få omslagets första sida och skapa omslaget i en pdf-fil. Där är det fortfarande en hel del som jag inte vet hur det går till.

  1. Jag hoppas att den är publicerad i god tid före jul så kan den bli en julklapp. Troligen redan i november som tidsschemat ser ut nu.

 2. Nu har det hänt en hel del. Omslaget och inlaga är färdiga och har slutligt utformats av Brun Media. Dessa är även uppladdade till Publit som kommer att trycka och distribuera boken. I dag har jag beställt ett provtryck för att se hur boken ser ut.

 3. Boken Äntligen senior är färdig sedan en dryg vecka och kan beställas på hemsidan. Avtal är skrivet med Bokrondellen så att boken finns både hos nätbokhandlare och vanliga bokhandlare.

 4. Äntligen senior finns nu även att köpa som ebok både i widget-shopen samt i diverse bokhandlare på nätet.
  Senior 2 – Seniorer på gång är färdigskriven och korrekturläses nu, vilket skall fortsätta under våren. I april åker jag till Portugal på träningsläger med kulturella och sociala arrangemang. Där ska jag ta foton för att användas i boken och hemsidan. Denna bok berättar bland annat om resan till Portugal samt en fest i en stor lada. I boken planerar man även en vandring i Jämtlandsfjällen. Jag räknar med att publicera Seniorer på gång i juni.
  Varför? är nästan färdigskriven och sedan ska jag skriva klart Domm 1 – Vem är Lea? som jag hoppas kommer i slutet av året.

 5. I helgen 7-9 september var jag på en mycket lyckad marknad i Hudiksvall. Jag visade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter samt trilogin med Berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publicerade 2017.

  Helgen inleddes med fuktigt väder både fredag och lördag med stundtals lite lätt regn. Trots det höll jag under lördagen nästan på att slå mitt dagsrekord från Ockelbo. Hudiksvallsborna räds inte lite regn, utan det var full fart på kommersen. På söndagsmorgon kunde jag äta frukost till morgonsol och sedan var det fint väder hela dagen. Tack vare ett bra avslut blev det ett nytt tredagarsrekord i Hudiksvall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *