Bokbord 2022

VÅRMARKNAD I ENKÖPING

Lördag – Söndag 23-24 april 2022 var jag på marknad i Enköping. Det var öppet på lördag kl. 10-18 och på söndag kl. 10-17. Jag stod på plats 12-13 mitt emot konditori Tammerfors. Tyvärr var det sådana stormvindar som blåste ner böckerna på gatan så jag stängde efter några timmar och åkte hem och var inte heller där på söndagen.

MARKNAD I GNESTA

2022

Lördag 4 juni var jag på marknad på Torggatan 16 i Gnesta. Det var öppet på lördag kl. 9-17.

Där signerade och sålde jag min deckarsvit som numera innehåller fem böcker och en sjätte på gång. Det är en berättelse om en liten by Yttsäter (Yttered/Gallsäter) norr om Högakustenbron i Ångermanland. Du kan se filmer med deckarrundor på www.deckarrundan.se . Du kan även se turistrundor i Höga Kusten på www.turistrundan.se

Jag visade dessutom trilogin om Lea där berättelsen utspelas från Bålsta till Liljeholmen i Stockholm samt i Höga Kusten. Vill du koppla av med relationskomedier kan du i böckerna följa med till Åland eller Portugal och gå vilse. Motionsresor med Friskis & Svettis som arrangör. Där kan du även träffa Tage och Terje som diskuterar sina erfarenheter av kvinnor. Dessutom kan du göra Erik sällskap i hans studentliv i Umeå samt hans äventyrliga resor förbi Bjästa och Ullånger till Kramfors.

Alla titlarna finns som tryckta böcker och e-böcker och åtta av dem finns som ljudböcker. Du kan streama med Storytel, Bookbeat, Nextory och Bokus Play, köpa i nätbokhandeln eller låna på bibliotek. Om ditt bibliotek saknar en ljudbok eller e-bok i sin e-katalog kan du säga till att de visar den i katalogen.