Feelgood

Vilse på kryssningen       Feelgoodroman del 1


Har du lust att följa med Terje och hans gäng på en händelserik Ålandskryssning fylld av spänning, intriger och romantik? Vill du veta hur det går för det nyförälskade paret Inger och Roger?

I dansens virvlar kan mycket hända när bortglömda känslor vaknar till liv. Gösta dansar så svetten rinner, men virvlar ständigt vidare till nästa utmaning. Kommer han att hitta det han söker?

Terje, Gösta, Inger, Roger och många fler får du lära känna i denna spännande historia om det fria livet som 50+. Läs boken ”Vilse på kryssningen” och få svar på alla frågor!

Du beställer böcker genom att klicka på Beställning


Ljudbok

Vilse på kryssningen finns som ljudbok och kan laddas ner enligt information på startsidan .

Smakprov

Det finns flera typer av smakprov med en liten del av boken att välja på. Du kan lyssna, läsa den tryckta boken eller läsa e-boken.

Lyssna
Här kan du lyssna när jag läser kapitel 1-3 genom att trycka på pilen till vänster.

Läsa den tryckta boken

Du kan även få ett smakprov på några sidor ur boken genom att klicka
här.smakprov

Läsa e-boken
Du kan ladda ner e-boken med kapitel 1-3 här.

Vilse på plankan      Feelgoodroman del 2

Vad är det som gör att människor dras till varandra trots sina olikheter? Och vilka blir konsekvenserna när någon inte har förmågan att urskilja ironin i andras uttalanden?

”Inte för att jag behöver lära mig hur man gör för att springa. Det är väl bara att slänga fram det ena benet framför det andra så att man ibland är i luften. Är du här för att lära dig att springa?” skrattade Bodil och vände sig mot Terje.

Terje och Bodil är två av deltagarna som träffas på en träningsresa i Portugal. Terje blir även bekant med Tage och har långa givande samtal om kvinnor. Varför är dom otrogna och många gånger tämligen elaka, undrar Tage?

En underhållande relationsroman med träffsäker dialog och rapp humor fylld med ironi.
Detta är andra boken i bokserien Feelgood där man går vilse i tillvaron, skriven av Staffan Öberg som själv har deltagit på många motionsresor.

Ljudbok

Vilse på plankan finns både som e-bok och som ljudbok och kan laddas ner enligt information på startsidan .