Bokbord 2018

Bokbord 2018

BILDER FRÅN JULMARKNADEN I VALLENTUNA

Söndag 16 december var jag på min sista marknad för året, vilket var en mycket lyckad julmarknad i Vallentuna norr om Stockholm. Det blev den bästa julmarknaden fullt med köpglada Vallentunabor.
Min senaste bok Protester i Yttsäter som är del 4 om Yttsäter var just publicerad, så jag kunde nu visa min deckarföljetong med fyra böcker. Jag fick besök både av nya kunder som köpte hela paketet samt de som tidigare läst trilogin och kompletterade med del 4. Jag visade även berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket samt Vilse på kryssningen som publicerades 2017. Läs mer om mina böcker på www.staffanoberg.se

Julmarknad i Skälby Gård, Järfälla i Stockholm

Söndag 2 december kl. 10-16 är jag på julmarknad i Skälby Gård i Järfälla som ligger i nordvästra Stockholm.

Där signerar och säljer jag min deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Nu finns även del 4 Protester i Yttsäter som är inledningen till nästa trilogi och utspelas i stora delar av Ångermanland. Jag visar även trilogin om Lea som bor i en gammal gård någonstans väster om Jakobsberg och Barkarby. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du i boken följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

Julmarknad i Kallhäll och Bro i Stockholm

Lördag 1 december kl. 11-15 är jag på julmarknad i Kallhäll och torsdag 6 december kl. 15-20 på julmarknad i Bro. Båda platserna ligger i nordvästra Stockholm.

Där signerar och säljer jag min deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Nu kommer även del 4 Protester i Yttsäter som är inledningen till nästa trilogi och utspelas i stora delar av Ångermanland. Jag visar även trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du i boken följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

Marknad Mickelsmässan i Örsundsbro

Söndag 30 september kl. 10-17 är jag på marknaden Mickelsmässan i Örsundsbro. Där signerar och säljer jag min deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visar även trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du i boken följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

BILDER FRÅN MARKNADEN I TORSHÄLLA

Helgen 15-16 september var jag på en trevlig marknad i den lilla tätortenTorshälla norr om Eskilstuna. Jag visade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter samt trilogin med berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publicerade 2017.

BILDER FRÅN MARKNADEN I HUDIKSVALL

Helgen 7-9 september var jag på en mycket lyckad marknad i Hudiksvall. Jag visade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter samt trilogin med Berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publicerade 2017.

Helgen inleddes med fuktigt väder både fredag och lördag med stundtals lite lätt regn. Trots det höll jag under lördagen nästan på att slå mitt dagsrekord från Ockelbo. Hudiksvallsborna räds inte lite regn utan det var full fart på kommersen. På söndagsmorgonen kunde jag äta frukost till morgonsol och sedan var det fint väder hela dagen. Tack vare ett bra avslut blev det ett nytt tredagarsrekord i Hudiksvall.

Marknad i Selånger

I mitten av augusti åker jag för tredje gången i sommar till Höga Kusten för att besöka marknader samt fotografera till omslaget till min fjärde bok om Yttsäter. Ja, på begäran från läsarna blir det en fortsättning på trilogin om Yttsäter. Berättelsen flyttas sju år framåt och sprider sig ut i Höga Kusten. Människorna protesterar mot avfolkningen av landsbygden och en lokal journalist hamnar i centrum av en våldsspiral.

Första marknaden i Västernorrland blir nu en stor marknad i Selånger utanför Sundsvall. Fredag 17 augusti till söndag 19 augusti kl. 16-24 på fredag, kl. 10-24 på lördag och kl. 10-17 på söndag deltar jag på marknaden. Där signerar och säljer jag min deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visar även trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.
Läs mer om mina böcker på www.staffanoberg.se .
Kom och hälsa på mig på marknaden! Staffan Öberg.

Marknader i Nätra, Sollefteå och Åsele

Under juli månad kom jag till marknader i Nätra, Sollefteå och Åsele.
Fredag – söndag, 6 – 8 juli kl. 11-17 var jag i Nätra.
Måndag – onsdag, 9 – 11 juli kl. 10 – 18 var jag i Sollefteå.
Fredag – måndag, 13 – 16 juli kl. 10 – 18 är var jag i Åsele.
Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visade även trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

BILDER FRÅN MARKNADER I NÄTRA, SOLLEFTEÅ OCH ÅSELE

Under två veckor i juli var jag och besökte marknader i Nätra/Kornsjöstrand, Sollefteå och Åsele. Jag visade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter samt trilogin med Berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publicerade 2017. Sist bland bilderna finns även den gamla Sandöbron över Ångermanälven.

Marknad i Ockelbo

Första marknaden efter midsommar kommer jag till marknad i Ockelbo. Fredag 29 juni till söndag 1 juli kl. 11-20 på fredag, kl. 10-19 på lördag och kl. 10-18 på söndag deltar jag på marknaden. Där signerar och säljer jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visar även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

BILDER FRÅN MARKNADEN I OCKELBO

Fredag 29 juni till söndag 1 juli deltog jag på en fullproppad marknad i Ockelbo. Jag åkte dit dagen före och gjorde på kvällen i ordning utställningstältet. Den här gången kom jag på att parkera bilen med baken delvis under tältet. Det var mycket lyckat där jag hade tillgång till allt jag hade med mig. Det blåste en hel del på natten så tur man hade tältet förankrat i bilen.

På fredag drog marknaden i gång med någorlunda frenesi. Men på lördag var det fullt. Väldigt mycket folk, trevliga besökare och knallar som grannar. Även arrangören Krister var på sitt bästa humör.

Bäst av allt var alla trevliga besökare som slog till och köpte ett paket. Många besök av gamla kunder som träffat mig tidigare och ville läsa mer. Det var i första hand storsäljaren om Yttsäter som intresserade men även berättelsen om Lea börjar sälja. Efter helgen kunde jag summera både nytt dagsrekord på lördag och nytt tredagarsrekord. Fortsätter det så här blir det en ny tryckning.

Vilsta marknad i Eskilstuna

Sista marknaden före midsommar kom jag till Vilsta marknad i Eskilstuna. Lördag 16 juni och söndag 17 juni kl. 10-18 deltog jag på marknaden. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visade även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

Marknad i Trosa

Planeringen av att delta i marknader under sommaren fortsatte och i början av juni var jag till Trosa. Lördag 9 juni kl. 9-17 deltog jag på Trosa marknad. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visade även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

BILDER FRÅN MARKNADEN I TROSA

Lördag 9 juni klockan 9-17 deltog jag på en fantastisk marknad i Trosa. Jag åkte dit tidigt på morgonen klockan fem och var framme knappt en och en halv timme senare. Då saknades många knallare och en del kom utan att ha beställt och hoppades kunna tränga in sig någonstans. Inte så lätt för arrangören att hålla reda på alla dessa som inte planerar och betalar i förväg. En del lovar att dom är på väg men kommer inte.

För min del fick jag en bra plats utefter huvudgatan bredvid en kvinna som sålde blommor och en man som sålde dvd och spelprylar. Platsen visade sig vara väl placerad och det var mycket folk på marknaden samt rätt folk, det vill säga sådana som köper och läser böcker. Det blev nu all time high vilket var ett dagsrekord. Då blir humöret på topp. Hit återkommer jag fler gånger.

Jag visade som vanligt min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter som säljer bäst. Men även nya trilogin med Berättelsen om Lea sålde bra när jag har ett komplett paket. Många som tidigare köpt paketet med Yttsäter återkom och ville köpa mer av mig och då blev det paketet med Lea. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publicerade 2017. Läs mer om mina böcker på www.staffanoberg.se

Marknad i Härnösand i Ångermanland/Höga Kusten

Fredag till söndag 1 – 3 juni deltog jag på Härnösands marknad på Kronholmen vid Lidl. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag har nu även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé.

Vårmarknad i Västerås

Fredag till söndag 25 – 27 maj deltog jag på Västerås vårmarknad. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visade även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

Vårmarknad i Norrtälje

Planeringen av att delta i diverse marknader fortsatte våren 2018 och i mitten av maj kom jag till Norrtälje. Lördag och söndag 12 – 13 maj deltog jag på Norrtälje marknad. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visade även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

Vårmarknad i Katrineholm

Fredag och lördag 18 – 19 maj deltog jag på Katrineholms marknad. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visade även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

Bilder från vårmarknad i Norrtälje, Katrineholm och Öråker

Under ett antal dagar i maj var jag och besökte marknader i Norrtälje, Katrineholm och Öråker/Kungsängen. Bilderna är i regel tagna innan marknaderna var öppna.
Jag visade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter samt nu även hela trilogin med Berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publiserade 2017.

Vårmarknad i Rättvik

Här återkom jag för tredje gången till Rättvik och deras stora marknad som fyllde stora delar av staden. Fredag, lördag och söndag 4 – 6 maj deltog jag på Rättviks marknad på plats V31 Vasagatan. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag har nu även den nya trilogin klar om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé.

Bilder från vårmarknad i Rättvik

Fredag 4 maj till söndag 6 maj var jag och besökte vårmarknaden i Rättvik. Jag åkte dit redan på torsdagen och var bland de första som syns på den tomma gatan. Jag sov i bilen och var lite dåligt förberedd så hade först två kyliga nätter men sista var ok. Tillgång till el och vattenkokare så man fick varm frukost. Torsdagskväll och natt regnade det ordentligt, halvbra väder på fredag och sedan soligt och varmt på lördag och söndag. Tredje gången i Rättvik och fick många besök av gamla kunder som öste beröm över deckaren med hög spänning till sista sidan. Det värmde gott. Något sämre med nya kunder än tidigare och i bilen på väg hem kom jag på varför. Marknadsföring är trixigt så nu har jag beställt en ny banderoll.
Jag visade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter samt nu även hela trilogin med Berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publiserade 2017.

Vårmarknad i Enköping

Jag planerade sommarens deltagande i marknader och inbjudan och anmälan var klar för det första deltagandet som var i Enköping i slutet av april. Lördag och söndag 21 och 22 april deltog jag på Enköpings marknad mitt i stan. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag har nu även den nya trilogin klar om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé.

Bilder från vårmarknad i Enköping

Lördag 21 april och Söndag 22 april var jag och besökte vårmarknaden i Enköping. Soligt och fint väder så inga problem med regn eller blåst. Under lördagen var det fullt med folk och bra försäljning. Som vanligt lite lugnare under söndagen men det blev nästan dubbelt så många sålda böcker som förra året så man får vara nöjd.
Jag visade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter samt nu även hela trilogin med Berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publiserade 2017.