Bokbord

2018

BILDER FRÅN JULMARKNADEN I VALLENTUNA

Söndag 16 december var jag på min sista marknad för året, vilket var en mycket lyckad julmarknad i Vallentuna norr om Stockholm. Det blev den bästa julmarknaden fullt med köpglada Vallentunabor.
Min senaste bok Protester i Yttsäter som är del 4 om Yttsäter var just publicerad, så jag kunde nu visa min deckarföljetong med fyra böcker. Jag fick besök både av nya kunder som köpte hela paketet samt de som tidigare läst trilogin och kompletterade med del 4. Jag visade även berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket samt Vilse på kryssningen som publicerades 2017. Läs mer om mina böcker på www.staffanoberg.se

Julmarknad i Skälby Gård, Järfälla i Stockholm

Söndag 2 december kl. 10-16 är jag på julmarknad i Skälby Gård i Järfälla som ligger i nordvästra Stockholm.

Där signerar och säljer jag min deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Nu finns även del 4 Protester i Yttsäter som är inledningen till nästa trilogi och utspelas i stora delar av Ångermanland. Jag visar även trilogin om Lea som bor i en gammal gård någonstans väster om Jakobsberg och Barkarby. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du i boken följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

Julmarknad i Kallhäll och Bro i Stockholm

Lördag 1 december kl. 11-15 är jag på julmarknad i Kallhäll och torsdag 6 december kl. 15-20 på julmarknad i Bro. Båda platserna ligger i nordvästra Stockholm.

Där signerar och säljer jag min deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Nu kommer även del 4 Protester i Yttsäter som är inledningen till nästa trilogi och utspelas i stora delar av Ångermanland. Jag visar även trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du i boken följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

Marknad Mickelsmässan i Örsundsbro

Söndag 30 september kl. 10-17 är jag på marknaden Mickelsmässan i Örsundsbro. Där signerar och säljer jag min deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visar även trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du i boken följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

BILDER FRÅN MARKNADEN I TORSHÄLLA

Helgen 15-16 september var jag på en trevlig marknad i den lilla tätortenTorshälla norr om Eskilstuna. Jag visade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter samt trilogin med berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publicerade 2017.

BILDER FRÅN MARKNADEN I HUDIKSVALL

Helgen 7-9 september var jag på en mycket lyckad marknad i Hudiksvall. Jag visade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter samt trilogin med Berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publicerade 2017.

Helgen inleddes med fuktigt väder både fredag och lördag med stundtals lite lätt regn. Trots det höll jag under lördagen nästan på att slå mitt dagsrekord från Ockelbo. Hudiksvallsborna räds inte lite regn utan det var full fart på kommersen. På söndagsmorgonen kunde jag äta frukost till morgonsol och sedan var det fint väder hela dagen. Tack vare ett bra avslut blev det ett nytt tredagarsrekord i Hudiksvall.

Marknad i Selånger

I mitten av augusti åker jag för tredje gången i sommar till Höga Kusten för att besöka marknader samt fotografera till omslaget till min fjärde bok om Yttsäter. Ja, på begäran från läsarna blir det en fortsättning på trilogin om Yttsäter. Berättelsen flyttas sju år framåt och sprider sig ut i Höga Kusten. Människorna protesterar mot avfolkningen av landsbygden och en lokal journalist hamnar i centrum av en våldsspiral.

Första marknaden i Västernorrland blir nu en stor marknad i Selånger utanför Sundsvall. Fredag 17 augusti till söndag 19 augusti kl. 16-24 på fredag, kl. 10-24 på lördag och kl. 10-17 på söndag deltar jag på marknaden. Där signerar och säljer jag min deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visar även trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.
Läs mer om mina böcker på www.staffanoberg.se .
Kom och hälsa på mig på marknaden! Staffan Öberg.

Marknader i Nätra, Sollefteå och Åsele

Under juli månad kom jag till marknader i Nätra, Sollefteå och Åsele.
Fredag – söndag, 6 – 8 juli kl. 11-17 var jag i Nätra.
Måndag – onsdag, 9 – 11 juli kl. 10 – 18 var jag i Sollefteå.
Fredag – måndag, 13 – 16 juli kl. 10 – 18 är var jag i Åsele.
Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visade även trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

BILDER FRÅN MARKNADER I NÄTRA, SOLLEFTEÅ OCH ÅSELE

Under två veckor i juli var jag och besökte marknader i Nätra/Kornsjöstrand, Sollefteå och Åsele. Jag visade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter samt trilogin med Berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publicerade 2017. Sist bland bilderna finns även den gamla Sandöbron över Ångermanälven.

Marknad i Ockelbo

Första marknaden efter midsommar kommer jag till marknad i Ockelbo. Fredag 29 juni till söndag 1 juli kl. 11-20 på fredag, kl. 10-19 på lördag och kl. 10-18 på söndag deltar jag på marknaden. Där signerar och säljer jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visar även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

BILDER FRÅN MARKNADEN I OCKELBO

Fredag 29 juni till söndag 1 juli deltog jag på en fullproppad marknad i Ockelbo. Jag åkte dit dagen före och gjorde på kvällen i ordning utställningstältet. Den här gången kom jag på att parkera bilen med baken delvis under tältet. Det var mycket lyckat där jag hade tillgång till allt jag hade med mig. Det blåste en hel del på natten så tur man hade tältet förankrat i bilen.

På fredag drog marknaden i gång med någorlunda frenesi. Men på lördag var det fullt. Väldigt mycket folk, trevliga besökare och knallar som grannar. Även arrangören Krister var på sitt bästa humör.

Bäst av allt var alla trevliga besökare som slog till och köpte ett paket. Många besök av gamla kunder som träffat mig tidigare och ville läsa mer. Det var i första hand storsäljaren om Yttsäter som intresserade men även berättelsen om Lea börjar sälja. Efter helgen kunde jag summera både nytt dagsrekord på lördag och nytt tredagarsrekord. Fortsätter det så här blir det en ny tryckning.

Vilsta marknad i Eskilstuna

Sista marknaden före midsommar kom jag till Vilsta marknad i Eskilstuna. Lördag 16 juni och söndag 17 juni kl. 10-18 deltog jag på marknaden. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visade även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

Marknad i Trosa

Planeringen av att delta i marknader under sommaren fortsatte och i början av juni var jag till Trosa. Lördag 9 juni kl. 9-17 deltog jag på Trosa marknad. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visade även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

BILDER FRÅN MARKNADEN I TROSA

Lördag 9 juni klockan 9-17 deltog jag på en fantastisk marknad i Trosa. Jag åkte dit tidigt på morgonen klockan fem och var framme knappt en och en halv timme senare. Då saknades många knallare och en del kom utan att ha beställt och hoppades kunna tränga in sig någonstans. Inte så lätt för arrangören att hålla reda på alla dessa som inte planerar och betalar i förväg. En del lovar att dom är på väg men kommer inte.

För min del fick jag en bra plats utefter huvudgatan bredvid en kvinna som sålde blommor och en man som sålde dvd och spelprylar. Platsen visade sig vara väl placerad och det var mycket folk på marknaden samt rätt folk, det vill säga sådana som köper och läser böcker. Det blev nu all time high vilket var ett dagsrekord. Då blir humöret på topp. Hit återkommer jag fler gånger.

Jag visade som vanligt min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter som säljer bäst. Men även nya trilogin med Berättelsen om Lea sålde bra när jag har ett komplett paket. Många som tidigare köpt paketet med Yttsäter återkom och ville köpa mer av mig och då blev det paketet med Lea. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publicerade 2017. Läs mer om mina böcker på www.staffanoberg.se

Marknad i Härnösand i Ångermanland/Höga Kusten

Fredag till söndag 1 – 3 juni deltog jag på Härnösands marknad på Kronholmen vid Lidl. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag har nu även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé.

Vårmarknad i Västerås

Fredag till söndag 25 – 27 maj deltog jag på Västerås vårmarknad. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visade även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

Vårmarknad i Norrtälje

Planeringen av att delta i diverse marknader fortsatte våren 2018 och i mitten av maj kom jag till Norrtälje. Lördag och söndag 12 – 13 maj deltog jag på Norrtälje marknad. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visade även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

Vårmarknad i Katrineholm

Fredag och lördag 18 – 19 maj deltog jag på Katrineholms marknad. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag visade även den nya trilogin om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé. Vill du koppla av med en relationskomedi kan du följa med till Åland och gå vilse på kryssningen.

Bilder från vårmarknad i Norrtälje, Katrineholm och Öråker

Under ett antal dagar i maj var jag och besökte marknader i Norrtälje, Katrineholm och Öråker/Kungsängen. Bilderna är i regel tagna innan marknaderna var öppna.
Jag visade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter samt nu även hela trilogin med Berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publiserade 2017.

Vårmarknad i Rättvik

Här återkom jag för tredje gången till Rättvik och deras stora marknad som fyllde stora delar av staden. Fredag, lördag och söndag 4 – 6 maj deltog jag på Rättviks marknad på plats V31 Vasagatan. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag har nu även den nya trilogin klar om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé.

Bilder från vårmarknad i Rättvik

Fredag 4 maj till söndag 6 maj var jag och besökte vårmarknaden i Rättvik. Jag åkte dit redan på torsdagen och var bland de första som syns på den tomma gatan. Jag sov i bilen och var lite dåligt förberedd så hade först två kyliga nätter men sista var ok. Tillgång till el och vattenkokare så man fick varm frukost. Torsdagskväll och natt regnade det ordentligt, halvbra väder på fredag och sedan soligt och varmt på lördag och söndag. Tredje gången i Rättvik och fick många besök av gamla kunder som öste beröm över deckaren med hög spänning till sista sidan. Det värmde gott. Något sämre med nya kunder än tidigare och i bilen på väg hem kom jag på varför. Marknadsföring är trixigt så nu har jag beställt en ny banderoll.
Jag visade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter samt nu även hela trilogin med Berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publiserade 2017.

Vårmarknad i Enköping

Jag planerade sommarens deltagande i marknader och inbjudan och anmälan var klar för det första deltagandet som var i Enköping i slutet av april. Lördag och söndag 21 och 22 april deltog jag på Enköpings marknad mitt i stan. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag har nu även den nya trilogin klar om Lea som bland annat besöker Höga Kusten med sin armé.

Bilder från vårmarknad i Enköping

Lördag 21 april och Söndag 22 april var jag och besökte vårmarknaden i Enköping. Soligt och fint väder så inga problem med regn eller blåst. Under lördagen var det fullt med folk och bra försäljning. Som vanligt lite lugnare under söndagen men det blev nästan dubbelt så många sålda böcker som förra året så man får vara nöjd.
Jag visade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter samt nu även hela trilogin med Berättelsen om Lea som säljer bra när man har ett komplett paket. Dessutom fanns Vilse på kryssningen som jag publiserade 2017.

2017

Julmarknader i Stockholm

Under första delen av december deltog jag i ett antal marknader i Stockholm.
Lördag 2 december och 9 december kl. 11-17 deltog jag hos Täby Park Jul på gamla galoppbanan i Täby. Läs mer på taby-park.se/tabyparkjul/ .
Söndag 3 december kl. 10-16 var jag i Skälby Gård i Järfälla. Läs mer på www.bygdegardarna.se/skalbygard/evenemang/julmarknad/ .
Lördag 16 december kl. 11-15 deltog jag i Edsbergs julmarknad.
Söndag 17 december kl 11-16 deltog jag i Vallentuna julmarknad. Läs mer på www.vallentunajulmarknad.se.
Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag hade även en trilogi om Lea samt hur man kan gå vilse på en kryssning. Läs mer om mina böcker på www.staffanoberg.se .

Bilder från julmarknaden i Skälby Gård i Järfälla

Söndag 3 december var jag på jukmarknad i Skälby Gård i Järfälla. Jag stod inomhus och sålde böckerna i baren som förra året. Det hade varit kallare utomhus men möjligtvis bättre säljläge där, då jag tror att många besökare inte kom in. Sålde dock ungefär som förra året så man får vara nöjd.

Bilder från julmarknaden i Täby Park Jul

Lördag 2 och 9 december var jag på julmarknad i Täby Park Jul vid gamla galoppbanan i Täby Centrum. Jag stod inomhus och sålde böckerna i foajén. Första dagan stod jag något avsides, men andra dagen fick jag en fin plats där människorna passerade. Då var det bra försäljning hela dagen och många trevliga samtal bland annat med besökare som bott i Ångermanland. Nu får jag även allt mer besök av gamla kunder som köpt böckerna på tidigare marknader.

Bokbord i Edsberg och Vallentuna

Lördag 16 och söndag 17 december var jag på julmarknad i Edsberg respektive Vallentuna. Det var första gången jag stod utomhus vintertid. I Edsberg var det blötsnö och nollgradigt mest hela tiden. Under tälttaket var det ok, men det var väldigt kallt att packa ihop. Dåligt med folk fast sålde hyfsat ändå. I Vallentuna var det en kall vintersol och några minusgrader. Bilderna är därifrån. Det kändes kallt tills jag kom ihåg att använda värmepåsar i vantar och kängor. Mycket folk och och bra kommers med nästan rekord för en dag. Många trevliga besökare att prata med som vanligt. Vallentuna gav mersmak så det blir säkert fler gånger då de även har marknader på våren och hösten.

Bilder från julmarknaden i Vallentuna

Lördag 14 oktober kl. 08-18 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på marknaden i Strängnäs. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genrer. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se om Staffan på www.staffanoberg.se och om Anders på www.eldskytten.se.

En fest för hela familjen
Strängnäs Marknad är en årlig tradition som alltid är andra lördagen i oktober. Då kommer cirka 330 knallar/utställare och cirka 30 000-35 000 besökare under en dag. På plats finns också Sveriges största ambulerande tivoli, Axels tivoli, som är öppet både fredag, lördag och söndag. Marknaden arrangeras av IK Viljan Strängnäs.

Bilder från marknaden i Strängnäs

14 oktober var Anders och jag på höstmarknad i Strängnäs. Lite regn på morgonen men lättade vid 11-tiden. Kommersen kom igång och väldigt mycket folk. Det måste ha varit över 30 000 besökare och det blev nästan dagsrekord. Det här var sista marknaden för hösten. Kanske det blir någon julmarknad men ser tyvärr inte ut att bli något i Steninge. Omöjligt att få kontakt med dom. Planerar nu för långa turer norrut nästa år. Det blir spännande och snart är Leas trilogi klar med en suverän rollup som Mia Fallby gjort.

Fredag till söndag 6:e till 8:e oktober kl 09-18 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på Rättviks marknad. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se om Staffan på www.staffanoberg.se och om Anders på www.eldskytten.se .

Tisdag 3 oktober kl. 09-19 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på marknaden Sannamarken i Fjugesta. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genrer. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se om Staffan på www.staffanoberg.se och om Anders på www.eldskytten.se .
Sannamarken i Fjugesta ligger några mil väster om Örebro.

En av Sveriges äldsta och populäraste marknader
Sannamarken är en av Sveriges äldsta och populäraste marknader med en stor variation av traditionella utställare, spektakulära marknadsdeltagare och glada besökare.
Marknaden är enligt tradition alltid den 1:a Tisdagen i Oktober – ända sedan starten 1863.
Tisdagen den 3/10 genomförs Sannamarken traditionsenligt för det 155:e året i följd utan avbrott!
Varmt Välkomna!

Bilder från SannaMarken i Fjugesta

3 oktober var Anders och jag på marknaden SannaMarken i Fjugesta/Örebro och sålde våra böcker. En något mindre marknad och regn på eftermiddagen men nog blev det försäljningar ändå bland annat till Mathilda som köpte böckerna om Lea.

Söndag 1 oktober kl. 10-17 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på marknaden Mickelsmässan i Örsundsbro. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genrer. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se om Staffan på www.staffanoberg.se och om Anders på www.eldskytten.se .
Örsundsbro ligger utefter väg 55 mellan Enköping och Uppsala.

Varje år, första söndagen efter Mikael inbjuder vår bygd till stor familjefest. Vi har gjort det sedan 1976 och de senaste åren har mellan 25.000 och 40.000 personer årligen besökt vår populära marknad. Vi är mycket stolta att kunna bjuda vår publik på Sveriges största och mest populära endagsmarknad.

Bilder från Mickelsmässan i Örsundsbro

1 oktober var Anders och jag på marknaden Mickelsmässan i Örsundsbro och sålde våra böcker. Väldigt mycket folk någonstans mellan 20 000 och 30 000 besökare. Först lite trögt men därefter kom kommersen igång ordentligt så vi blev mycket nöjda.

Lördag 23 september kl. 11-15 var vi Staffan Öberg och Mats Edblad från Stockholmsförfattarna i Kallhäll och visade och sålde våra böcker inom ett flertal olika genre. Kallhäll ligger några mil nordväst om Stockholm. Du kan åka dit från Stockholm med pendeln som går till Bålsta/Kungsängen och kliva av i Kallhäll. Om du åker bil åker du på E18 mellan Stockholm och Enköping och viker av i Kallhäll. Där letar du upp torget i centrum. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se och om våra egna böcker på www.staffanoberg.se och www.matsedblad.se

Hälsingemarknad i Hudiksvall
Fredag till söndag 8 – 10 september på fredag kl. 16-24, på lördag kl. 11-24 och på söndag kl 11 -18 var jag på höstmässa i Hudiksvall. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag har även en berättelse om Lea samt hur man kan gå vilse på en kryssning.

Bilder från Hälsingemarknad i Hudiksvall

I september var jag i Hudiksvall och fick mig två regniga dagar och ett skyfall fast avslutat med en solig dag. Skyfallet gjorde att jag var uppe halva natten för att stjälpa bort vatten från tälttaket innan det bågnade ihop. En fånt va blödi som Lars Ekborg sa. Men med många trevliga besökare och kommersen i full gång var det lyckat ändå och några erfarenheter rikare.

Höstmarknad i Skälby Gård i Järfälla/Stockholm
Söndag 3 september kl. 10-16 var vi Staffan Öberg och Pia F Davidson från Stockholmsförfattarna i Skälby Gård, Järfälla och visade och sålde våra böcker inom ett flertal olika genre. Skälby Gård ligger i Järfälla några mil nordväst om Stockholm. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

Bild från Höstmarknad i Skälby Gård

Marknad i Härnösand i Ångermanland
Fredag till söndag 25 – 27 augusti på fredag kl. 14-20, på lördag kl. 10-17 och på söndag kl 11 -17 var jag på Centrummarknaden i Härnösand i Ångermanlad/Höga Kusten. Där signerade och sålde jag bland annat en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Läs mer om mina böcker på www.staffanoberg.se .

Bilder från Höstmarknad i Härnösand

I slutet av augusti var jag på marknaden i Härnösand och sålde mina böcker. En rätt liten marknad men tack vare den lokala placeringen i Ångermanland sålde jag många exemplar av deckartrilogin om Yttsäter så det blev mycket lyckat.

Fredag till söndag 28 – 30 juli på fredag kl. 14-24, på lördag kl. 10-24 och på söndag kl 10-18 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på marknaden Malma Marken i Malmköping. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se om Staffan på www.staffanoberg.se och om Anders på www.eldskytten.se . Kom och hälsa på oss!

Bilder från Malma Markens marknad i Malmköping

I slutet av juli var Anders och jag i marknaden MalmaMarken i Malmköping och sålde våra böcker. Full fart som vanligt, mycket folk, lite väl varmt ibland och nya knep för att höja försäljningen. Konstnärinnan Karin var också med och sålde sina tavlor.

Fredag till söndag 30 juni till 2 juli på fredag kl. 11-20, på lördag kl. 10-19 och på söndag kl 10-18 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på Ockelbo marknad. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se om Staffan på www.staffanoberg.se och om Anders på www.eldskytten.se .

Bilder från Ockelbo marknad

I början av juli var jag och Anders på marknaden i Ockelbo. Oj vad fullt med folk det var särskilt under lördagen. Som vanligt trevliga knallare och besökare medan arrangören fick jag tjata på en hel del. Annars var det som vanligt full rulle och dagarna avslutades med ett glas vin i solnedgången.

Lördag 10 juni kl 09-17 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna i Trosa. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

Bilder från Trosa marknad

Lördag 10 juni var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på marknaden i Trosa. Fullt med folk och trevliga arrangörer, knallare och besökare. Full rulle kan man säga. Där signerade och visade vi våra böcker inom flera olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se

Lördag 3 juni kl 09-17 var Staffan och Pia från Stockholmsförfattarna i Gnesta. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

Bilder från Gnesta marknad

Några bilder från Gnesta marknad Lördag 3 juni när Staffan och Pia från Stockholmsförfattarna var där och signerade och sålde sina böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

Fredag till söndag 26:e till 28:e maj kl 15-20 på fredag och kl 10-18 annars var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på Västerås marknad. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

VÄLKOMNA! Söndag 21/5 2017 till Stockholmsförfattarnas monter på Hornstulls Marknad.
Olika författare ställer ut under sommarhelgerna. Denna gång ställde Staffan Öberg ut bl.a. Äventyrsdeckare. Christer Wallgren ställde ut bl.a. sin deckarroman och Ann-Catrin Malmlöf visade sina roman+biografi+fakta/rese-böcker. Självklart kunde du köpa böckerna i montern. Du kan läsa om författare och titlar på hemsidan via länken nedan.

Hornstulls marknad pågår varje lördag och söndag, från första helgen i april till sista helgen i september (ej midsommarhelgen 24-25 juni). Tiderna är 11-17 och här samlas alla som har något att sälja: Loppis, vintage, design, konst, hantverk, antikviteter, litteratur, delikatesser, mat osv. Alla är välkomna och du som besökare kan strosa runt mellan marknadsstånden eller ta en paus med en måltid från några utav våra 10 matförsäljare på plats! Platsen är Hornstulls Strand.
Stockholmsförfattarna hittar du här:
Hemsida: www.stockholmsförfattarna.se/
Facebook:https://www.facebook.com/stockholmsforfattarna/

Lördag 13 maj kl 10-17 var Staffan och söndag 14 maj kl 11-16 var Staffan och Pia från Stockholmsförfattarna i Norrtälje Sportcentrum. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se. Kom och hälsa på oss!

Fredag till söndag 5:e till 7:e maj kl 09-18 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på Rättviks marknad. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.


Lördag 29 april kl 11.30-16 fanns vi flera från Stockholmsförfattarna vid Täby Torgmarknad i Täby Centrum. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.


Fredag 28 april kl 12-18 fanns vi några från Stockholmsförfattarna i Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.


Lördag 22 april var jag och Pia och på Söndag 23 april var jag och Mats från Stockholmsförfattarna och besökte vårmarknaden i Enköping. Det var ibland rätt fullt med folk på gatorna trots kyligt och blåsigt väder. Vi var där redan vi åttatiden på morgonen och väntade in besökarna. Jag hade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter, den nya Vilse på kryssningen samt Berättelsen om Lea. Pia visade sina böcker som delvis handlar om Enköping, vilket var lyckosamt. Mats visade sin bok om Lennart och sålde den tillsammans med en attraktiv penna, inte dumt.
Läs mer om våra böcker på www.stockholmsförfattarna.se.


Torsdag 13 april kl 11-17 fanns vi några från Stockholmsförfattarna i Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

Litteraturkryssning med Stockholmsförfattarna och Birka 26-27 mars

I mars arrangerade Stockholmsförfattarna en litteraturkryssning tillsammans med Birka Cruises. Där fick man ta del av både föreläsningar och workshops. Bland annat gjordes skrivövningar om hur man blir egenutgivare eller får ett manus antaget. På den här kryssningen var det du som stod i centrum.
Läs mer på www.litteraturkryssning.se.
Kryssningen gick av stapeln mellan den 26-27 mars. Ta T-bana till Slussen och gå längst bak på stationen utför trappan mot Stadsgårdsterminalen och därefter till fartyget Birka Cruises. Du bör vara där vid kl. 17 med en avgångstid kl. 18.00. Vi är tillbaka följande dag kl. 15.45.
Vi rekommenderade buffé kl.18.00 så att alla deltagare kunde äta tillsammans och umgås.

Fredag 24 mars kl 12-18 var vi tre stockholmsförfattare i Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

2016

Fredag 16 december kl 12-19 var vi åtta stockholmsförfattare i Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

20161209a_akersberga

Fredag 9 december kl 14-17 var vi sju stockholmsförfattare i Åkersberga. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se och om mina egna böcker på den här hemsidan.

ostergotlands-bokmassa_161028

Lördag 3 december kl 10-16 var vi sex stockholmsförfattare i Linköping och deltog vid Östergötlands bokmässa. Vi var dessutom på resa till ICA-maxi i Örebro och ICA-maxi i Motala. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se och om mina egna böcker på den här hemsidan.

skalbygard_161127

Söndag 27 november kl. 10-16 var vi två Stockholmsförfattare i Skälby Gård, Järfälla och visade och sålde våra böcker inom ett flertal olika genre. Skälby Gård ligger i Järfälla några mil nordväst om Stockholm. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

kallhall_161126_original

Lördag 26 november kl. 11-15 var vi några Stockholmsförfattare i Kallhäll och visade och sålde våra böcker inom ett flertal olika genre. Kallhäll ligger några mil nordväst om Stockholm. Du kan åka dit från Stockholm med pendeln som går till Bålsta/Kungsängen och kliva av i Kallhäll. Om du åker bil åker du på E18 mellan Stockholm och Enköping och viker av i Kallhäll. Där letar du upp torget i centrum. Vi Stockholmsförfattare fanns inne i det nya biblioteket. Samtidigt pågick även en julmarknad på torget. Här bjöds bl.a. på olika utställare, kultur, roligt för barnen, tävlingar och mycket annat. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

steningeslott_161119

Stockholmsförfattarna ställde ut i Steninge Slott.
19-20 november kl. 10-17 och 21-25 november kl. 11-18 visade och signerade vi våra böcker för försäljning vid Steninge Slott i Märsta/Stockholm. Läs mer om våra böcker på stockholmsförfattarna.se
Det är en av Sveriges absolut bästa inomhusjulmarknader och lockar upp till 70 000 besökare under julen med bussar som kommer och marknadsföring på sociala medier och i press.

soderhallarna_161028

Bokbord i Söderhallarna i Medborgarplatsen/Stockholm

På fredag 28 oktober kl 12-19 var vi sju stockholmsförfattare i Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

20160930f_soderhallarna

20160930g_soderhallarna

20160930h_soderhallarna

orsundsbro_161002_ny

En framgångsrik marknad med starka traditioner i Örsundsbro 2 oktober kl 10-17.
Varje år, första söndagen efter Mikael inbjuder vår bygd till stor familjefest. Vi har gjort det sedan 1976 och de senaste åren har mellan 25.000 och 40.000 personer årligen besökt vår populära marknad. Vi är mycket stolta att kunna bjuda vår publik på Sveriges största och mest populära endagsmarknad.
Mycket av allt
Totalt omfattar marknaden 3,5 km marknadsgata med ca 400 knallar och försäljare. Varje år trängs tiotusentals glada besökare i jakten på kokosbollar, renkorv, korgar, pedistaler, magiska rengöringsmedel, kläder, godis, oförstörbara knivar och tusentals andra ting.
Många slår sig ner en stund vid scenen för lite musik och underhållning, andra besöker den alltid lika populära utställningen innan det är dags för en korv eller vår omtyckta Bärstaklämma. Även barnen trivs, och såväl tivoli som djurhagarna bjuder på många spännande ögonblick.
Varmt välkommen att besöka oss på årets Mickelsmässmarknad!

mickelsmassan01

mickelsmassan02

mickelsmassan03

mickelsmassan04

mickelsmassan05

mickelsmassan06

soderhallarna_160930

Fredag 30 september kl 12-19 var vi åtta stockholmsförfattare i Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se

20160930d_soderhallarna

20160930c_soderhallarna

20160930b_soderhallarna

20160930a_soderhallarna

kallhall_160924_original

Lördag 24 september kl. 11-15 var vi några Stockholmsförfattare i Kallhäll och visade och sålde våra böcker inom ett flertal olika genre. Kallhäll ligger några mil nordväst om Stockholm. Du kan åka dit från Stockholm med pendeln som går till Bålsta/Kungsängen och kliva av i Kallhäll. Om du åker bil åker du på E18 mellan Stockholm och Enköping och viker av i Kallhäll. Där letar du upp torget i centrum. Vi Stockholmsförfattare fanns inne i det nya biblioteket. Samtidigt pågick även en höstmarknad på torget. Här bjöds bl.a. på olika utställare, kultur, roligt för barnen, tävlingar och mycket annat.

Bokbord i Bro bibliotek i samband med Konstrundan lördag 3 – söndag 4 september 2016
Konstrundan01

Konstrundan02

Konstrundan03

Konstrundan04

Konstrundan05

Lördag 3 september och söndag 4 september kl. 11-16 var jag i Bro bibliotek i samband med Konstrundan och visade min böcker bland annat den nya deckarföljetongen om Yttsäter. Jag kunde bland annat visa min nya rollup med trilogin om Yttsäter och sålde böckerna i paket. Dessutom fanns boken om den mystiska Lea samt feelgood-böcker. Intill mig fanns både konstnärer med tavlor och populära trasmattor i olika färger.

Bokbord i Håbo festdag i Bålsta lördag 13 augusti 2016
Håbo festdag

Lördag 13 augusti kl. 11-17 var jag och Mats Edlund vid Håbo festdag i Bålsta centrum 5 mil nordväst om Stockholm. Då visade Staffan Öberg och Mats Edblad från Stockholmsförfattarna.se sina böcker till signering och försäljning. Mats hade sin nya bok Det är jag som är Lennart och hos Staffan kunde du se den fullbordade deckarföljetongen om Mörka händelser i Yttsäter samt den nya bokserien om Lea och några feelgoodböcker.

Bokmässa i Söderhallarna/Stockholm 20, 21, 27 och 28 maj 2016
Eventbild_Söderhallarna_maj2016
I maj var vi c:a 10 Stockholmsförfattare som deltog i en bokmässa i Söderhallarna/Stockholm. Den hölls fredagarna 20 och 27 kl 12.00-19.00 och lördagarna 21 och 28 kl. 12.00-17.00. Man kunde varje dag träffa oss och passa på att köpa sommarläsning till alla lässugna vänner.
Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

Stockholmsförfattarna på vårmarknad i Kallhäll
Kallhäll 20160423_1946x1084
Lördag 23 april 2016 kl. 11-15 var vi några Stockholmsförfattare i Kallhäll och visade och sålde böcker inom ett flertal olika genre. Kallhäll ligger några mil nordväst om Stockholm. Du kan åka dit från Stockholm med pendeln som går till Bålsta/Kungsängen och kliva av i Kallhäll. Om du åker bil åker du på E18 mellan Stockholm och Enköping och viker av i Kallhäll. Där letar du upp torget i centrum. Vi Stockholmsförfattare fanns inne i det nya biblioteket, som invigdes denna dag. Samtidigt pågick även en vårmarknad på torget. Här bjöds bl.a. på kultur, roligt för barnen, invigning av det nya biblioteket, tävlingar och mycket annat. Läs mer om Stockholmsförfattarna på
www.stockholmsförfattarna.se.

Stockholmsförfattarna på 60+ mässa i Solna60plusmässan_Våra böcker
Mässerbjudande: Gratis bok till de första besökarna.


Tisdag 12 april och onsdag 13 april 2016 kl. 10-16 var Stockholmsförfattarna på 60+ mässan i Solnahallen i Solna/Stockholm och visade, signerade och sålde böcker inom ett flertal olika genre. Stockholmsförfattarna hade en monter där inne och du fick vid ingången information om var den var. På mässan bjöds bl.a. på böcker, hälsa, hobby, hem, nöjen, mode, skönhet, vård, omsorg, kommun, hantverk, turism, resor, sport och fritid.
Mässerbjudande: Lourdes Daza-Gillman och Staffan Öberg bjöd på ett exemplar av böckerna Vanmakt respektive Äntligen senior till de 20 första besökarna och dessutom fanns ett paket 2 deckare + 1 spänningsroman för 130:-. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se och om mina egna böcker på www.staffanoberg.se

Solnahallen ligger i Solna knappt en mil norr om Stockholm. Du kan åka dit från Stockholm med tunnelbana som går till Akalla och kliva av i Solna centrum och ta buss 152 eller promenera. Du kan även ta pendeln till Solna och därifrån buss 177.
Om du åker bil åker du på E4 mellan Stockholm och Uppsala och viker av i trafikplats Haga Norra mot Solna. Du åker på Frösundaleden tills du har idrottsplatsen och därefter Solnahallen på vänster sida. Ta vänster in på Ankdammsgatan och leta upp parkering, men den lär snabbt bli full.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *