Bokbord

2017

Julmarknader i Stockholm

Under första delen av december deltog jag i ett antal marknader i Stockholm.

Lördag 2 december och 9 december kl. 11-17 deltog jag hos Täby Park Jul på gamla galoppbanan i Täby. Läs mer på taby-park.se/tabyparkjul/ .

Söndag 3 december kl. 10-16 var jag i Skälby Gård i Järfälla. Läs mer på www.bygdegardarna.se/skalbygard/evenemang/julmarknad/ .

Lördag 16 december kl. 11-15 deltog jag i Edsbergs julmarknad.

Söndag 17 december kl 11-16 deltog jag i Vallentuna julmarknad. Läs mer på www.vallentunajulmarknad.se.

Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag hade även en trilogi om Lea samt hur man kan gå vilse på en kryssning. Läs mer om mina böcker på www.staffanoberg.se .

Bilder från julmarknaden i Skälby Gård i Järfälla

Söndag 3 december var jag på jukmarknad i Skälby Gård i Järfälla. Jag stod inomhus och sålde böckerna i baren som förra året. Det hade varit kallare utomhus men möjligtvis bättre säljläge där, då jag tror att många besökare inte kom in. Sålde dock ungefär som förra året så man får vara nöjd.

Bilder från julmarknaden i Täby Park Jul

Lördag 2 och 9 december var jag på julmarknad i Täby Park Jul vid gamla galoppbanan i Täby Centrum. Jag stod inomhus och sålde böckerna i foajén. Första dagan stod jag något avsides, men andra dagen fick jag en fin plats där människorna passerade. Då var det bra försäljning hela dagen och många trevliga samtal bland annat med besökare som bott i Ångermanland. Nu får jag även allt mer besök av gamla kunder som köpt böckerna på tidigare marknader.

Bokbord i Edsberg och Vallentuna

Lördag 16 och söndag 17 december var jag på julmarknad i Edsberg respektive Vallentuna. Det var första gången jag stod utomhus vintertid. I Edsberg var det blötsnö och nollgradigt mest hela tiden. Under tälttaket var det ok, men det var väldigt kallt att packa ihop. Dåligt med folk fast sålde hyfsat ändå. I Vallentuna var det en kall vintersol och några minusgrader. Bilderna är därifrån. Det kändes kallt tills jag kom ihåg att använda värmepåsar i vantar och kängor. Mycket folk och och bra kommers med nästan rekord för en dag. Många trevliga besökare att prata med som vanligt. Vallentuna gav mersmak så det blir säkert fler gånger då de även har marknader på våren och hösten.

Bilder från julmarknaden i Vallentuna

Lördag 14 oktober kl. 08-18 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på marknaden i Strängnäs. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genrer. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se om Staffan på www.staffanoberg.se och om Anders på www.eldskytten.se.

En fest för hela familjen
Strängnäs Marknad är en årlig tradition som alltid är andra lördagen i oktober. Då kommer cirka 330 knallar/utställare och cirka 30 000-35 000 besökare under en dag. På plats finns också Sveriges största ambulerande tivoli, Axels tivoli, som är öppet både fredag, lördag och söndag. Marknaden arrangeras av IK Viljan Strängnäs.

Bilder från marknaden i Strängnäs

14 oktober var Anders och jag på höstmarknad i Strängnäs. Lite regn på morgonen men lättade vid 11-tiden. Kommersen kom igång och väldigt mycket folk. Det måste ha varit över 30 000 besökare och det blev nästan dagsrekord. Det här var sista marknaden för hösten. Kanske det blir någon julmarknad men ser tyvärr inte ut att bli något i Steninge. Omöjligt att få kontakt med dom. Planerar nu för långa turer norrut nästa år. Det blir spännande och snart är Leas trilogi klar med en suverän rollup som Mia Fallby gjort.

Fredag till söndag 6:e till 8:e oktober kl 09-18 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på Rättviks marknad. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se om Staffan på www.staffanoberg.se och om Anders på www.eldskytten.se .

Tisdag 3 oktober kl. 09-19 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på marknaden Sannamarken i Fjugesta. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genrer. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se om Staffan på www.staffanoberg.se och om Anders på www.eldskytten.se .
Sannamarken i Fjugesta ligger några mil väster om Örebro.

En av Sveriges äldsta och populäraste marknader
Sannamarken är en av Sveriges äldsta och populäraste marknader med en stor variation av traditionella utställare, spektakulära marknadsdeltagare och glada besökare.
Marknaden är enligt tradition alltid den 1:a Tisdagen i Oktober – ända sedan starten 1863.
Tisdagen den 3/10 genomförs Sannamarken traditionsenligt för det 155:e året i följd utan avbrott!
Varmt Välkomna!

Bilder från SannaMarken i Fjugesta

3 oktober var Anders och jag på marknaden SannaMarken i Fjugesta/Örebro och sålde våra böcker. En något mindre marknad och regn på eftermiddagen men nog blev det försäljningar ändå bland annat till Mathilda som köpte böckerna om Lea.

Söndag 1 oktober kl. 10-17 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på marknaden Mickelsmässan i Örsundsbro. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genrer. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se om Staffan på www.staffanoberg.se och om Anders på www.eldskytten.se .
Örsundsbro ligger utefter väg 55 mellan Enköping och Uppsala.

Varje år, första söndagen efter Mikael inbjuder vår bygd till stor familjefest. Vi har gjort det sedan 1976 och de senaste åren har mellan 25.000 och 40.000 personer årligen besökt vår populära marknad. Vi är mycket stolta att kunna bjuda vår publik på Sveriges största och mest populära endagsmarknad.

Bilder från Mickelsmässan i Örsundsbro

1 oktober var Anders och jag på marknaden Mickelsmässan i Örsundsbro och sålde våra böcker. Väldigt mycket folk någonstans mellan 20 000 och 30 000 besökare. Först lite trögt men därefter kom kommersen igång ordentligt så vi blev mycket nöjda.

Lördag 23 september kl. 11-15 var vi Staffan Öberg och Mats Edblad från Stockholmsförfattarna i Kallhäll och visade och sålde våra böcker inom ett flertal olika genre. Kallhäll ligger några mil nordväst om Stockholm. Du kan åka dit från Stockholm med pendeln som går till Bålsta/Kungsängen och kliva av i Kallhäll. Om du åker bil åker du på E18 mellan Stockholm och Enköping och viker av i Kallhäll. Där letar du upp torget i centrum. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se och om våra egna böcker på www.staffanoberg.se och www.matsedblad.se

Hälsingemarknad i Hudiksvall
Fredag till söndag 8 – 10 september på fredag kl. 16-24, på lördag kl. 11-24 och på söndag kl 11 -18 var jag på höstmässa i Hudiksvall. Där signerade och sålde jag en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Jag har även en berättelse om Lea samt hur man kan gå vilse på en kryssning.

Bilder från Hälsingemarknad i Hudiksvall

I september var jag i Hudiksvall och fick mig två regniga dagar och ett skyfall fast avslutat med en solig dag. Skyfallet gjorde att jag var uppe halva natten för att stjälpa bort vatten från tälttaket innan det bågnade ihop. En fånt va blödi som Lars Ekborg sa. Men med många trevliga besökare och kommersen i full gång var det lyckat ändå och några erfarenheter rikare.

Höstmarknad i Skälby Gård i Järfälla/Stockholm
Söndag 3 september kl. 10-16 var vi Staffan Öberg och Pia F Davidson från Stockholmsförfattarna i Skälby Gård, Järfälla och visade och sålde våra böcker inom ett flertal olika genre. Skälby Gård ligger i Järfälla några mil nordväst om Stockholm. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

Bild från Höstmarknad i Skälby Gård

Marknad i Härnösand i Ångermanland
Fredag till söndag 25 – 27 augusti på fredag kl. 14-20, på lördag kl. 10-17 och på söndag kl 11 -17 var jag på Centrummarknaden i Härnösand i Ångermanlad/Höga Kusten. Där signerade och sålde jag bland annat en deckartrilogi om Yttsäter som är en berättelse om en liten by norr om Högakustenbron i Ångermanland. Läs mer om mina böcker på www.staffanoberg.se .

Bilder från Höstmarknad i Härnösand

I slutet av augusti var jag på marknaden i Härnösand och sålde mina böcker. En rätt liten marknad men tack vare den lokala placeringen i Ångermanland sålde jag många exemplar av deckartrilogin om Yttsäter så det blev mycket lyckat.

Fredag till söndag 28 – 30 juli på fredag kl. 14-24, på lördag kl. 10-24 och på söndag kl 10-18 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på marknaden Malma Marken i Malmköping. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se om Staffan på www.staffanoberg.se och om Anders på www.eldskytten.se . Kom och hälsa på oss!

Bilder från Malma Markens marknad i Malmköping

I slutet av juli var Anders och jag i marknaden MalmaMarken i Malmköping och sålde våra böcker. Full fart som vanligt, mycket folk, lite väl varmt ibland och nya knep för att höja försäljningen. Konstnärinnan Karin var också med och sålde sina tavlor.

Fredag till söndag 30 juni till 2 juli på fredag kl. 11-20, på lördag kl. 10-19 och på söndag kl 10-18 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på Ockelbo marknad. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se om Staffan på www.staffanoberg.se och om Anders på www.eldskytten.se .

Bilder från Ockelbo marknad

I början av juli var jag och Anders på marknaden i Ockelbo. Oj vad fullt med folk det var särskilt under lördagen. Som vanligt trevliga knallare och besökare medan arrangören fick jag tjata på en hel del. Annars var det som vanligt full rulle och dagarna avslutades med ett glas vin i solnedgången.

Lördag 10 juni kl 09-17 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna i Trosa. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

Bilder från Trosa marknad

Lördag 10 juni var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på marknaden i Trosa. Fullt med folk och trevliga arrangörer, knallare och besökare. Full rulle kan man säga. Där signerade och visade vi våra böcker inom flera olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se

Lördag 3 juni kl 09-17 var Staffan och Pia från Stockholmsförfattarna i Gnesta. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

Bilder från Gnesta marknad

Några bilder från Gnesta marknad Lördag 3 juni när Staffan och Pia från Stockholmsförfattarna var där och signerade och sålde sina böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

Fredag till söndag 26:e till 28:e maj kl 15-20 på fredag och kl 10-18 annars var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på Västerås marknad. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

VÄLKOMNA! Söndag 21/5 2017 till Stockholmsförfattarnas monter på Hornstulls Marknad.
Olika författare ställer ut under sommarhelgerna. Denna gång ställde Staffan Öberg ut bl.a. Äventyrsdeckare. Christer Wallgren ställde ut bl.a. sin deckarroman och Ann-Catrin Malmlöf visade sina roman+biografi+fakta/rese-böcker. Självklart kunde du köpa böckerna i montern. Du kan läsa om författare och titlar på hemsidan via länken nedan.

Hornstulls marknad pågår varje lördag och söndag, från första helgen i april till sista helgen i september (ej midsommarhelgen 24-25 juni). Tiderna är 11-17 och här samlas alla som har något att sälja: Loppis, vintage, design, konst, hantverk, antikviteter, litteratur, delikatesser, mat osv. Alla är välkomna och du som besökare kan strosa runt mellan marknadsstånden eller ta en paus med en måltid från några utav våra 10 matförsäljare på plats! Platsen är Hornstulls Strand.
Stockholmsförfattarna hittar du här:
Hemsida: www.stockholmsförfattarna.se/
Facebook:https://www.facebook.com/stockholmsforfattarna/

Lördag 13 maj kl 10-17 var Staffan och söndag 14 maj kl 11-16 var Staffan och Pia från Stockholmsförfattarna i Norrtälje Sportcentrum. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se. Kom och hälsa på oss!

Fredag till söndag 5:e till 7:e maj kl 09-18 var Staffan och Anders från Stockholmsförfattarna på Rättviks marknad. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.


Lördag 29 april kl 11.30-16 fanns vi flera från Stockholmsförfattarna vid Täby Torgmarknad i Täby Centrum. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.


Fredag 28 april kl 12-18 fanns vi några från Stockholmsförfattarna i Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.


Lördag 22 april var jag och Pia och på Söndag 23 april var jag och Mats från Stockholmsförfattarna och besökte vårmarknaden i Enköping. Det var ibland rätt fullt med folk på gatorna trots kyligt och blåsigt väder. Vi var där redan vi åttatiden på morgonen och väntade in besökarna. Jag hade min deckarföljetong med tre böcker om Yttsäter, den nya Vilse på kryssningen samt Berättelsen om Lea. Pia visade sina böcker som delvis handlar om Enköping, vilket var lyckosamt. Mats visade sin bok om Lennart och sålde den tillsammans med en attraktiv penna, inte dumt.
Läs mer om våra böcker på www.stockholmsförfattarna.se.


Torsdag 13 april kl 11-17 fanns vi några från Stockholmsförfattarna i Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

Litteraturkryssning med Stockholmsförfattarna och Birka 26-27 mars

I mars arrangerade Stockholmsförfattarna en litteraturkryssning tillsammans med Birka Cruises. Där fick man ta del av både föreläsningar och workshops. Bland annat gjordes skrivövningar om hur man blir egenutgivare eller får ett manus antaget. På den här kryssningen var det du som stod i centrum.
Läs mer på www.litteraturkryssning.se.
Kryssningen gick av stapeln mellan den 26-27 mars. Ta T-bana till Slussen och gå längst bak på stationen utför trappan mot Stadsgårdsterminalen och därefter till fartyget Birka Cruises. Du bör vara där vid kl. 17 med en avgångstid kl. 18.00. Vi är tillbaka följande dag kl. 15.45.
Vi rekommenderade buffé kl.18.00 så att alla deltagare kunde äta tillsammans och umgås.

Fredag 24 mars kl 12-18 var vi tre stockholmsförfattare i Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

2016

Fredag 16 december kl 12-19 var vi åtta stockholmsförfattare i Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

20161209a_akersberga

Fredag 9 december kl 14-17 var vi sju stockholmsförfattare i Åkersberga. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se och om mina egna böcker på den här hemsidan.

ostergotlands-bokmassa_161028

Lördag 3 december kl 10-16 var vi sex stockholmsförfattare i Linköping och deltog vid Östergötlands bokmässa. Vi var dessutom på resa till ICA-maxi i Örebro och ICA-maxi i Motala. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se och om mina egna böcker på den här hemsidan.

skalbygard_161127

Söndag 27 november kl. 10-16 var vi två Stockholmsförfattare i Skälby Gård, Järfälla och visade och sålde våra böcker inom ett flertal olika genre. Skälby Gård ligger i Järfälla några mil nordväst om Stockholm. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

kallhall_161126_original

Lördag 26 november kl. 11-15 var vi några Stockholmsförfattare i Kallhäll och visade och sålde våra böcker inom ett flertal olika genre. Kallhäll ligger några mil nordväst om Stockholm. Du kan åka dit från Stockholm med pendeln som går till Bålsta/Kungsängen och kliva av i Kallhäll. Om du åker bil åker du på E18 mellan Stockholm och Enköping och viker av i Kallhäll. Där letar du upp torget i centrum. Vi Stockholmsförfattare fanns inne i det nya biblioteket. Samtidigt pågick även en julmarknad på torget. Här bjöds bl.a. på olika utställare, kultur, roligt för barnen, tävlingar och mycket annat. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

steningeslott_161119

Stockholmsförfattarna ställde ut i Steninge Slott.
19-20 november kl. 10-17 och 21-25 november kl. 11-18 visade och signerade vi våra böcker för försäljning vid Steninge Slott i Märsta/Stockholm. Läs mer om våra böcker på stockholmsförfattarna.se
Det är en av Sveriges absolut bästa inomhusjulmarknader och lockar upp till 70 000 besökare under julen med bussar som kommer och marknadsföring på sociala medier och i press.

soderhallarna_161028

Bokbord i Söderhallarna i Medborgarplatsen/Stockholm

På fredag 28 oktober kl 12-19 var vi sju stockholmsförfattare i Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

20160930f_soderhallarna

20160930g_soderhallarna

20160930h_soderhallarna

orsundsbro_161002_ny

En framgångsrik marknad med starka traditioner i Örsundsbro 2 oktober kl 10-17.
Varje år, första söndagen efter Mikael inbjuder vår bygd till stor familjefest. Vi har gjort det sedan 1976 och de senaste åren har mellan 25.000 och 40.000 personer årligen besökt vår populära marknad. Vi är mycket stolta att kunna bjuda vår publik på Sveriges största och mest populära endagsmarknad.
Mycket av allt
Totalt omfattar marknaden 3,5 km marknadsgata med ca 400 knallar och försäljare. Varje år trängs tiotusentals glada besökare i jakten på kokosbollar, renkorv, korgar, pedistaler, magiska rengöringsmedel, kläder, godis, oförstörbara knivar och tusentals andra ting.
Många slår sig ner en stund vid scenen för lite musik och underhållning, andra besöker den alltid lika populära utställningen innan det är dags för en korv eller vår omtyckta Bärstaklämma. Även barnen trivs, och såväl tivoli som djurhagarna bjuder på många spännande ögonblick.
Varmt välkommen att besöka oss på årets Mickelsmässmarknad!

mickelsmassan01

mickelsmassan02

mickelsmassan03

mickelsmassan04

mickelsmassan05

mickelsmassan06

soderhallarna_160930

Fredag 30 september kl 12-19 var vi åtta stockholmsförfattare i Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm. Där signerade och visade vi våra böcker inom många olika genre. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se

20160930d_soderhallarna

20160930c_soderhallarna

20160930b_soderhallarna

20160930a_soderhallarna

kallhall_160924_original

Lördag 24 september kl. 11-15 var vi några Stockholmsförfattare i Kallhäll och visade och sålde våra böcker inom ett flertal olika genre. Kallhäll ligger några mil nordväst om Stockholm. Du kan åka dit från Stockholm med pendeln som går till Bålsta/Kungsängen och kliva av i Kallhäll. Om du åker bil åker du på E18 mellan Stockholm och Enköping och viker av i Kallhäll. Där letar du upp torget i centrum. Vi Stockholmsförfattare fanns inne i det nya biblioteket. Samtidigt pågick även en höstmarknad på torget. Här bjöds bl.a. på olika utställare, kultur, roligt för barnen, tävlingar och mycket annat.

Bokbord i Bro bibliotek i samband med Konstrundan lördag 3 – söndag 4 september 2016
Konstrundan01

Konstrundan02

Konstrundan03

Konstrundan04

Konstrundan05

Lördag 3 september och söndag 4 september kl. 11-16 var jag i Bro bibliotek i samband med Konstrundan och visade min böcker bland annat den nya deckarföljetongen om Yttsäter. Jag kunde bland annat visa min nya rollup med trilogin om Yttsäter och sålde böckerna i paket. Dessutom fanns boken om den mystiska Lea samt feelgood-böcker. Intill mig fanns både konstnärer med tavlor och populära trasmattor i olika färger.

Bokbord i Håbo festdag i Bålsta lördag 13 augusti 2016
Håbo festdag

Lördag 13 augusti kl. 11-17 var jag och Mats Edlund vid Håbo festdag i Bålsta centrum 5 mil nordväst om Stockholm. Då visade Staffan Öberg och Mats Edblad från Stockholmsförfattarna.se sina böcker till signering och försäljning. Mats hade sin nya bok Det är jag som är Lennart och hos Staffan kunde du se den fullbordade deckarföljetongen om Mörka händelser i Yttsäter samt den nya bokserien om Lea och några feelgoodböcker.

Bokmässa i Söderhallarna/Stockholm 20, 21, 27 och 28 maj 2016
Eventbild_Söderhallarna_maj2016
I maj var vi c:a 10 Stockholmsförfattare som deltog i en bokmässa i Söderhallarna/Stockholm. Den hölls fredagarna 20 och 27 kl 12.00-19.00 och lördagarna 21 och 28 kl. 12.00-17.00. Man kunde varje dag träffa oss och passa på att köpa sommarläsning till alla lässugna vänner.
Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se.

Stockholmsförfattarna på vårmarknad i Kallhäll
Kallhäll 20160423_1946x1084
Lördag 23 april 2016 kl. 11-15 var vi några Stockholmsförfattare i Kallhäll och visade och sålde böcker inom ett flertal olika genre. Kallhäll ligger några mil nordväst om Stockholm. Du kan åka dit från Stockholm med pendeln som går till Bålsta/Kungsängen och kliva av i Kallhäll. Om du åker bil åker du på E18 mellan Stockholm och Enköping och viker av i Kallhäll. Där letar du upp torget i centrum. Vi Stockholmsförfattare fanns inne i det nya biblioteket, som invigdes denna dag. Samtidigt pågick även en vårmarknad på torget. Här bjöds bl.a. på kultur, roligt för barnen, invigning av det nya biblioteket, tävlingar och mycket annat. Läs mer om Stockholmsförfattarna på
www.stockholmsförfattarna.se.

Stockholmsförfattarna på 60+ mässa i Solna60plusmässan_Våra böcker
Mässerbjudande: Gratis bok till de första besökarna.

Tisdag 12 april och onsdag 13 april 2016 kl. 10-16
var Stockholmsförfattarna på 60+ mässan i Solnahallen i Solna/Stockholm och visade, signerade och sålde böcker inom ett flertal olika genre. Stockholmsförfattarna hade en monter där inne och du fick vid ingången information om var den var. På mässan bjöds bl.a. på böcker, hälsa, hobby, hem, nöjen, mode, skönhet, vård, omsorg, kommun, hantverk, turism, resor, sport och fritid.
Mässerbjudande: Lourdes Daza-Gillman och Staffan Öberg bjöd på ett exemplar av böckerna Vanmakt respektive Äntligen senior till de 20 första besökarna och dessutom fanns ett paket 2 deckare + 1 spänningsroman för 130:-. Läs mer om Stockholmsförfattarna på www.stockholmsförfattarna.se och om mina egna böcker på www.staffanoberg.se

Solnahallen ligger i Solna knappt en mil norr om Stockholm. Du kan åka dit från Stockholm med tunnelbana som går till Akalla och kliva av i Solna centrum och ta buss 152 eller promenera. Du kan även ta pendeln till Solna och därifrån buss 177.
Om du åker bil åker du på E4 mellan Stockholm och Uppsala och viker av i trafikplats Haga Norra mot Solna. Du åker på Frösundaleden tills du har idrottsplatsen och därefter Solnahallen på vänster sida. Ta vänster in på Ankdammsgatan och leta upp parkering, men den lär snabbt bli full.

2015

Välkommen till Julmarknad i Berwaldhallen tisdag 22 december 2015 Kl 12-19.
Berwaldhallen Dec 2015

På tisdag var det julkonsert i Berwaldhallen med Cantemuskören och ett flertal artister som Magnus Karlsson från Weeping Willows. I samband med konserten arrangerades en Julmarknad med ett brett utbud. Vi från stockholmsförfattarna.se deltog med två bord där man direkt från författarna kunde köpa böcker i julklapp och passa på med fina julerbjudanden.
Jag visade min senaste bok Mörka nätter i Yttsäter som är del 2 i deckarföljetongen om Yttsäter. Man kunde utnyttja speciellt julerbjudande att köpa de tre pocketböckerna Morden i Yttsäter, Mörka nätter i Yttsäter och Vem är Lea? För 130:-.

Bokmässa i Söderhallarna/Stockholm 4, 5, 18 och 19 december 2015
Bokbord_151128_Söderhallarna

I december var vi totalt 15 författare som deltog i en bokmässa i Söderhallarna/Stockholm. Den hölls fredagarna 4 och 18 kl 12.00-19.00 och lördagarna 5 och 19 kl. 12.00-17.00. Man kunde varje dag träffa tio av oss och passa på att köpa julklappar till alla lässugna vänner.

Julmarknad i Kallhäll lördag 28 november 2015 kl. 11-15.00
Kallhäll 20151128_600x400

Kallhäll_Julaffisch
Lördag 28 november 2015 kl. 11-15 deltog fyra författare från nätverket Stockholmsförfattarna på en julmarknad i Kallhäll. Vi hade bokbord i biblioteket i samband med julmarknaden, som hölls på torget. Där kunde man ta del av de böcker som vi visade och signerade och kunde bli lämpliga julklappar.Bokbord

Kungskalaset i Kungsängen lördag 23 maj 2015 kl. 11-15.00
Kungskalaset 2015
Lördag 23 maj kl. 11-15 deltog jag med ett bokbord på torget i Kungsängen några mil från Stockholms centrum i samband med festligheterna i Kungskalaset. Där kunde du ta del av mina böcker Morden i Yttsäter, Äntligen senior och Seniorer på gång och få dem signerade. Du kan hitta mer information på deras hemsida kungskalaset.se

Författarbuffé

Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm fredag 22 maj 2015 kl. 10.30-17.00
Författarbuffé_Söderhallarna
Vi var sexton författare som skriver om allt från gripande människoöden, fantasivärldar, erotik, historia och spänning. Fredagen den 22 maj var vi i Söderhallarna i Stockholm. Där berättade vi om våra böcker som såldes till bra priser, signerade och hjälpte till att hitta den perfekta presentboken. Eventet pågick mellan 10.30-17.00.
Välkommen!
Ewa Åkerlind, Carin Gerhardsen, Staffan Öberg, Pia F Davidson, Anne-Lie Högberg, Åsa Bonelli, Pebbles Karlsson Ambrose, Anders Blomström och Marie-Louise Fritzén.

Författarbuffé

Karlssons i Fliesbergshuset i Bro lördag 9 maj 2015 kl. 10.30-15.30
Författarbuffe Karlssons

Vi är fjorton författare som skriver om allt från gripande människoöden, fantasivärldar, erotik, historia och spänning. Lördagen den 9 maj var vi hos Karlssons i Fliesbergshuset i Bro. Där berättade vi om våra böcker, sålde till bra pris, signerade och hjälpte till att hitta den perfekta presentboken. Eventet pågick mellan 10.30-15.30.
Välkommen!
Staffan Öberg, Lourdes Daza-Gillman, Peter Lillthors, Birgitta Backlund, Maja Britzelli, Pia F Davidson, Ebba Range, Anna Billing, Anne Liljeroth, Emelie Roxi, Jakob Sverker, Rolf Rådén, Anita Hammarstedt och Lillemor Söderhäll.

2014

Bokbord

Akademibokhandeln i Åkersberga
Bokbord_141129_Åkersberga_A

Vi, är sjutton författare som skriver om allt från gripande människoöden, fantasivärldar, erotik, historia och spänning.
Lördagen den 29 nov 2014 var vi hos Akademibokhandeln i Åkersberga Centrum.
Där berättade vi om våra böcker, sålde till bra pris, signerade och hjälpte till att hitta den perfekta julkappsboken.
Eventet pågick mellan 11.00-15.00. Roslagsbanans tidtabell från Stockholm Östra station: http://sl.se/ficktid/vinter/v2728.pdf
Välkommen!
Göran Redin, Pia F Davidson, Nina Larsdotter, Birgitta Backlund, Carina Cefa-Öhrlund, Maja Britzelli, Dennis Karlsson, Staffan Öberg, Pebbles Karlsson Ambrose, Åsa Älvebrand, Monika Nyström, Josefine Lindén, Kalle Segerbäck, Ebba Range, Peter Lillthors, Susanne Ahlenius och Stefan Nilsson.

Marknad i Bålsta

Bokbord_140906_ Bålstamarknad_B

8 november 2014 kl. 10-15 deltog vi med ett bokbord på torget i Bålsta i samband med en mat & hantverksmarknad. Du kan hitta mer information på deras hemsida balstacentrum.se

Bokmässan i Göteborg 2014

25-28 september deltog jag i bokmässan i Göteborg med ett uppvisningspaket i monter hos Egenutgivarna.
Du kan även se mer information hos Bokmässan.

Marknad i Bålsta

Bokbord_140906_ Bålstamarknad_B

Lördag 6 september 2014 kl. 10-15 deltog vi med ett bokbord på torget i Bålsta i samband med en mat & hantverksmarknad. Du kan hitta mer information på deras hemsida balstacentrum.se

Sörmländska bokmässan

Bokbord_140830_mellosa_B

Lördag 30 augusti 2014 kl. 11-16 deltog vi med ett bokbord vid Sörmländska bokmässan i Mellösa. Du kan hitta mer information på deras hemsida Sörmländska bokmässa

Stockholms kulturfestival


Söndag 17 augusti 2014 kl. 11-18 deltog vi med ett bokbord vid Stockholms kulturfestival och världens längsta bokbord utefter Drottninggatan. Du kan hitta mer information på deras hemsida Världens längsta bokbord.
 

Håbo festdag

Bokbord_140816_Håbo Festdag

Lördag 16 augusti 2014 kl. 11-17 deltog vi med ett bokbord vid Håbo Festdag i Bålsta. Du kan hitta mer information på deras hemsida Håbo Festdag.
 

Mat- & Hantverksmarknad i Bålsta


Bokbord_140607_ Bålstamarknad_A

Lördag 7 juni 2014 kl. 10-15 deltog vi med ett bokbord på torget i Bålsta i samband med en Mat- & Hantverksmarknad. Du kan hitta mer information på deras hemsida balstacentrum.se

Kungskalaset i Kungsängen

Lördag 24 maj kl. 11-15 deltog vi med ett bokbord på torget i Kungsängen i samband med festligheterna i Kungskalaset. Du kan hitta mer information på deras hemsida kungskalaset.se

Ladan i Öråker

Söndag 25 maj kl. 11-16 deltog vi med ett bokbord i Ladan i Öråker/ Kungsängen under det Loppis som hölls där. Du kan hitta mer information och vägbeskrivning på deras hemsida ladanoraker.se

Bokmässa i Stjärnhov

Lördag 10 maj kl. 11-16 deltog vi med ett bokbord i föreningshuset i Stjärnhov. Jag visade min bok Äntligen senior och träffade många andra författare och besökare. Du kan här läsa mer om Bokmässan.

Bokbord_140510_stjarnhov_A

Det fanns en mängd böcker från olika kategorier.

Bokbord_140510_stjarnhov_B

Här fanns böcker både för yngre och för äldre.

Bokbord_140510_stjarnhov_C

Även bokförlaget Hoi var här med några av sina författare.

Bokbord_140510_stjarnhov_D

Här sitter vi och säljer Äntligen senior.

Ladan i Öråker

Söndag 27 april kl. 11-16 att deltog vi med ett bokbord i Ladan i Öråker/ Kungsängen under den hantverksmarknad som hölls där. Du kan hitta mer information och vägbeskrivning på deras hemsida ladanoraker.se

Bokbord_140427_oraker_A
Ladan i Öråker är en mycket stor lada inredd för att fika och visa olika hantverk, loppis, böcker och annat.

Bokbord_140427_oraker_B

Det finns ett fik så att du kan dricka en kopp kaffe med kaka ute i det varma solskenet och ta en paus från verksamheten där inne.

Bokbord_140427_oraker_C

Denna dag visas hantverk av olika slag.

Bokbord_140427_oraker_D

Vid vårt  bord visades böcker, virkade schalar och pannlappar samt målade tavlor.

Textmässan

Lördag 26 april kl. 12-16 deltog vi med ett bokbord på Textmässan vid Debaser Medis (Södermalm, Medborgarplatsen, Stockholm). Jag visade min bok Äntligen senior. Du kan här läsa mer om Textmässan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *